press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/15

VERPETVEIEN 20

Beskrivelse

 

Verpetveien 20 er et lager- og kontorbygg beliggende nær Vestby sentrum, i et veletablert lager- og handelsområde, ca 30 min. med bil fra Oslo. Bygget er oppført i 1981 og påbygget 1993.

Ledig lager er på ca. 874m², og er søylefritt med ca. 6 meter takhøyde ved møne, og ved yttervegg ca. 5 meter. Delvis innredet med reoler. Direkte innkjøring på bakkeplan. Ny kjøreport fra 2016.

Det er bygget et ekspedisjonskontor i lageret.

Hvis behov kan det leies ca. 143m² kontorer med showroom som er beliggende i direkte tilknytning til lageret.  

Rikelig med parkering på eget område. Gode snumuligheter for større biler.

Eiendommen har god eksponeringsmulighet på fasade.

 

Adkomst

 

Meget enkel adkomst fra E6, via Vestbyveien. God adkomst også for støre biler, med snumuligheter.

 

Beliggenhet

 

Verpetveien 20 ligger i Vestby kommune, nær Vestby sentrum. Området er under sterk utvikling med mange lager- og distribusjons-bedrifter sammen med store handelssentra. Virksomheter som Plantasjen og Norwegian Outlet har etablert seg like ved, og Bauhaus har sitt store anlegg på naboeiendom. Det er videre kjent at Ikea har planer om å etablere seg i området.

Meget enkel adkomst fra E6. Ca. 35 km fra Oslo, eller ca. 30 minutter i bil. Til Moss er det ca. 25 km, og til Fredrikstad ca. 55 km. Fra Verpetveien er det god adkomst til eiendommen, også for større biler. Det går buss i Vestbyveien like ved eiendommen. Toget stopper i Vestby, ca. 2,5 km unna.

Godt med parkeringsmuligheter for privatbiler på egen tomt.

 

Standard

 

Lokalene er i god teknisk stand, med pent oppussede overflater. Kontorene fremstår pene og representative. Det er ventilasjon i bygget.

OPPVARMING  Delvis forvarmet luft i ventilasjonssystem. Deler av lokalet har marmorfliser med varme i gulvet, ellers elektriske panelovner. 

VENTILASJON  Kontorlokaler har balansert ventilasjon med kjøling. Ventilasjonsaggregat av typen Novenco Climaster ZCN er montert ute. Årlig vedlikehold og service utføres.

SPRINKLING   Alle arealer er sprinklet.

 

Innhold

 

Foruten lagerarealet består lokalene av en kontorenhet med 7 til 8 cellekontorer, samt møterom og kjøkken. Det er felles lunsjrom med kjøkken i eiendommens underetasje. Kontorene har adkomst både direkte fra lageret og gjennom egen inngang fra parkeringsplassen. Det er ikke krav om at kontorene må leies ut sammen med lageret.

 

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 211
Gårdsnr: 30
Bruksnr: 17

Verpetveien 20, 1540 Vestby

Kontor, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler

874 - 1017 m²

Ant kontorplasser 8

Ant p-plasser 10

1 Etasje

Byggeår 1981

Renovert år 1993

Overtakelse etter avtale

Fasiliteter

  • Aircondition

  • Alarm

  • Bredbåndstilknytning

  • Garasje/P-plass

  • Kantine

  • Kjøreport