press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/13

RINGERIKSVEIEN 243

Beskrivelse

 

Ringeriksveien 243 er et kombinasjonsbygg bestående av treningslokaler, kontorer, bilverksted og lager. 

Eiendommen har en hyggelig belligenhet til Ringeriksveien, vis a vis Skui skole, Skuibakken og Skui idrettsanlegg. Isi-elven går mellom eiendommen og Ringeriksveien, og bidrar til et trivelig uteområde ved bygget. 

Bussholdeplass like utenfor innkjørselen til eiendommen.

 

Enkel standard - Rimelig leie

Eiendommen har nylig fått ny eier og gjennomgår i disse dager en generell oppgradering både utvendig og innvendig.

De aktuelle lokalene har i dag en enkel standard og kan derfor leies ut til en relativt lav leie. Med enkle grep kan lokalene fremstå i en meget god stand. Se gjerne referansebilder i bildekarusellen.

 

Adkomst

 

Fra sør: E16 fra Sandvika til rundkjøringen ved Vøyenenga. Til venstre i den første og så til høyre i neste. Deretter langs Ringeriksveien til eiendommen ligger på høyre side, vis a vis Skui skole, hoppbakken og idrettsanlegget.


Fra nord: E16 fra Sollihøgda til rundkjøring ved Vøyenenga. Til høyre i rundkjøring og så til høyre i neste. Deretter som over.

 

Beliggenhet

 

Ringeriksveien 243 har en meget sentral beliggenhet midt i et veletablert næringsområde på Skui.

Det er kun to minutters kjøring fra Skui-avkjøringen på E16, ca. 10 minutter til Sandvika og i underkant av 30 minutter til både Oslo, Drammen og Hønefoss.

 

Standard

 

Ny eier av eiendommen har igangsatt et oppgraderingsprosjekt på eiendommen, både utvendig og innvendig.

Lokalene er i dag innredet som treningslokaler for en kampsportklubb. Se bildekarusell. 

Eiendommen og lokalene har i dag en enkel standard og kan derfor leies ut rimelig. Med enkle grep kan lokalene endres fra treningslokaler til både kontorer og lager. Det vil bli etablert utvending vareheis som vil gå rett inn til lokalene.  Det er flere bilder der fra lokalene i etasjen over, som Bærum Martial Art leier. De har tilpasset og pusset opp lokalene til sine behov. Det samme kan gjøres i 2. etasje.

 

Innhold

 

Lokalene består av ett stort og åpent areal, med tillegg av tre mindre rom, hvorav ett egner seg godt til kjøkken. Takhøyden er på ca. 3,5 meter. Det vil være muligheter for å bygge inn dusj- og garderobefasiliteter.

Ringeriksveien 243, 1340 Skui

Kontor, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Undervisning/Arrangement, Andre

330 m²

 

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass

  • Heis