Søk

Fredrik Selmers vei 2, 0663 Oslo

Inntil 5000m², 350 meter fra Helsfyr T-banestasjon

Type lokale: Kontor

Areal: 1230 - 5000m²

Overtakelse: Høsten 2020


Fasiliteter:


  • Aircondition

  • Bredbåndstilknytning

  • Heis

  • Kantine


Beskrivelse Fredrik Selmers vei 2 er en eiendom midt på sentrale Helsfyr, med etasjearealer fra ca. 1230m² opp til ca. 2500m² pr. flate. Eiendommen har arealeffektive flater og tidsmessige løsninger og god teknisk standard. Arealene kan, hvis ønskelig deles opp til mindre arealer.  Eiendommens bygningskropp gir mange muligheter til individuelle planløsninger, både når det gjelder størrelse på organisasjonen og hvilke type funksjoner som skal på plass. Her finner man løsninger for både landskap, cellekontorer og team-kontorer. Se plantegninger i bildekarusellen med både eksisterende planløsning og forslag til nye.

Adkomst Fredrik Selmers vei 2 ligger i krysningspunktet mellom E6/Strømsveien og Ring 3. Grenseveien og Østensjøveien går like forbi eiendommen, noe som gir enkel adkomst mot Bryn og Ryen mot øst, og Økern og Carl Berner mot vest. Med bil bruker du kun 5 minutter ned til sentrum, og ca. 25 minutter til Garedrmoen. Veinettet og kollektivtransporten som passerer gjennom området knytter øst til vest og nord til syd - og gjør Helsfyr til et av Oslos virkelige kommunikasjonsknutepunkt. Flybussen stanser sentralt på Helsfyr hvert 20 minutt alle virkedager, og tar deg raskt og enkelt til og fra Gardermoen. Det er også taxiholdeplass like utenfor eiendommen. Se oversikt over beliggenhet og nærliggende kommunikasjonspunkter i bildekarusellen og video "Grønne reiser".

Beliggenhet Helsfyr ligger bare noen få holdeplasser fra Oslo sentrum med T-Banen, og har antakelig byens beste tilgjengelighet med tanke på kollektivtransport, sykkel- og biladkomst. Helsfyr T-Banestasjo har avganger hvert 3 minutt.  I dette populære området jobber tusenvis av mennesker i små og store virksomheter innen de aller fleste bransjer. På Helsfyr ligger også det veletablerte handlesenteret Fyrstikktorget. Her finner du blant annet frisør, baker, matservering, legesenter, apotek og blomsterforretning. Scandic Hotell Helsfyr ligger likeved siden av eiendommen, og er et populært kurs- og konferansehotell.  Helsfyr er med andre ord et næringsområde med et bredt og godt fasilitetstilbud med en særlig sentral beliggenhet. Se gjerne kortfilm om Bryn-Helsfyrs unike "Byfrihet" her:


Standard Fredrik Selmers vei 2 er et moderne kontorbygg med gode teksniske fasiliteter. Blant annet har bygget en stor og romslig heis beliggende i en hyggelig lobby, og flere ventilasjonsanlegg som forsyner lokalene med utskiftet temperert luft, slik at det kun unntaksvis vil være nødvendig å benytte panelovnene.  Lokalene ble for få år siden totalrehabilitert, og fremstår i dag som tidsriktige, pene og moderne. Etasjene i eiendommen er arealeffektive og innbyr til kombinasjonsløsninger med en blanding av cellekontorer, landskap og teamkontorer. Møterommene er lyse og velutstyrte og hovedsaklig med glassvegger som gir gode lysforhold.

Innhold:

1. etasje:

Etasjen er totalt på ca. 2525m² brutto,. Det er direkte adkomst og muligheter for butikk/showroom varehåndtering med egen vareadkomst til lettlager. Benyttes i dag som showroom, kontorer, kantine og møterom. Etasjen kan også deles opp til mindre enheter.

3. etasje: Etasjen er totalt på ca. 2525m² brutto, noe som gir muligheter for møblering for organisasjoner med fra ca. 100 til ca. 130 arbeidsplasser, avhengig av hvilken møbleringsform man ønsker; landskapsløsninger eller i kombinasjon med cellekontorer og/eller teamkontorer. Etasjen kan også deles opp til mindre enheter.

5. etasje: Arealet som blir ledig er totalt på ca. 1230m², noe som gir muligheter for møblering for organisasjoner med fra ca. 50 til ca. 70 arbeidsplasser. igjen avhengig av hvilken møbleringsform man ønsker. Her kan også etasjen deles opp til mindre organisasjoner. Alle arealer består av en kombinasjon av cellekontorer, landskapsområder, team-kontorer, sammen med lyse og pene møterom i forskjellige størrelser, og med et innslag av et tilpasset antall stillerom. Eiendommen har en stor og hyggelig møblert lobby som gir et både hyggelig og profesjonelt inntrykk.  Fredrik Selmers vei 2 har en stor og meget hyggelig personalrestaurant som for tiden ikke er i drift, men vil kunne åpnes igjen når byggets leietakere ønsker det. Personalrestauranten har også direkte utgang til et møblert og hyggelig uteområde. Noen få parkeringsplasser kan tilbys i eiendommens underetasje, mens ytterligere plasser må søkes leid på områder i nabolaget.