Søk

Eyvind Lyches vei 6, 1338 Sandvika

Kontorer - Mindre enheter i vakker kontorvilla i Sandvika

Type lokale: Kontor

Areal: 14 - 43 m²


Fasiliteter

  • Bredbåndstilknytning

  • Parkering


Vi har nå kun ledig kontor i underetasjen igjen. Et praktisk og godt kontor (kontor 02) på 43 kvm brutto i byggets underetasje med 2-4 arbeidsplasser - Pris pr måned er kr. 3700,- Dette egner seg til showroom, prosjektkontor eller lignende. Ta kontakt for ytterligere informasjon. Mva og felleskostnader tilkommer.  Felleskostnader varierer etter forbruk og var i 2019 ca kr. 500,- pr kvm/år og inkluderer all drift inklusive strømforbruk i egne lokaler.  Tilknytning fiber tilkommer etter behov. Vi har noen oppmerkede parkeringsplasser til leie for kr. 600,- pr. plass/måned.  Forøvrig er det rikelig med parkeringsmuligheter i nærområdet både ute og i parkeringshus. Det kreves garanti eller depositumet tilsvarende 3 – tre - måneders leie inkludert andel felleskostnader og merverdiavgift.


Eyvind Lyches vei 6 Eyvind Lyches vei 6 er en staselig, godt vedlikeholdt kontorvilla sentralt, men landlig i Sandvika. Bygget er opprinnelig Hamang Papirfabrikks administrasjonsbygg og bærer preg av kvalitet og soliditet. Benyttes i dag som kontor for flere virksomheter innen bl.a. arkitektur, interiør og digital formidling.


Adkomst Med bil er det enkel adkomst via innkjøring til Cirkel K og Jula. Gangavstand til Sandvika Storsenter er ca 4 minutter og til Sandvika Stasjon (Buss/Tog) ca 6 minutter.


Beliggenhet Eiendommen ligger flott til ved Sandvikselven med enkel og kort vei til Sandvika Sentrum med alle fasiliteter tilgjengelig og med fine rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet.

KONTAKT

Per Kristian Lundquist
+47 90 19 90 16
lundquist@sandia.no
  • Hvit Facebook Ikon
Besøksadresse
Hamangskogen 19, 1338 Sandvika